Hi! Nice to meet you.

Hi! Site is een prikkelende plek waar mensen samenkomen. We bieden plaats om te werken, een event te organiseren, kmo-ruimtes te huren en te sporten. 

Unieke locatie

We transformeerden de voormalige Douwe Egberts-koffiefabriek tot een site van de toekomst. In plaats van de oude gebouwen af te breken, gaven we bestaande structuren, meubels en materialen zoveel mogelijk een nieuwe bestemming. Buiten ontharden en vergroenen we de site.

Vandaag is de Hi! Site een multifunctionele, inclusieve plek waar je terecht kan voor een kantoor, atelier, events en sporten als klimmen, padel en trampoline.

Centrale ligging in Vlaanderen

De Hi! Site is gelegen op het kruispunt van de Brusselse Ring en de A12 en vlot bereikbaar voor al wie uit Antwerpen, Gent en Brussel komt. Kom je met de auto? Gebruik dan Google Maps of Waze.

250 parkeerplaatsen
Snellaadpalen
Fietsparking
250 parkeerplaatsen
Snellaadpalen
Fietsparking
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Voornaam

Bedrijfnaam

At last, a modular event venue that's off the beaten track and away from rooms that all look the same. Disruptive, sustainable and easy to get to, Hi Site is an astonishing venue for your small or large events!

Nathalie Prieto, Sponsoring & Event Manager

BAM

Locatie met een visie, werken met gerecupereerd materiaal, goed bereikbaar, veel parking. Zeer vlotte samenwerking. Ja, we komen terug!

Peggy en Christine

Record Credits

Hi! Site is al voor verschillende Voka-events de perfecte locatie geweest. Het is er één met een serieuze hoek af en biedt enorm veel mogelijkheden. Dat zorgt telkens voor verwondering bij onze deelnemers. Lucas is enorm flexibel in de organisatie van eventproductie. Telkens een leuke en spontane samenwerking!

Laura

Voka Vlaams Brabant

Location Manager Lucas toont je graag vrijblijvend de mogelijkheden van de Hi! Site: van een event organiseren tot een kantoor of atelier huren.

Ik wil een tour boeken